Månadsarkiv: februari 2015

M som i Måla, Meditera & Cashewnötter är livets krydda.

Utforska din skaparglädje och din kreativitet tillsammans med Jennie Svensson från Art by Angel och Anna Sjöstrand från Santiana Consulting/ Anna Sjöstrand

Vi vill inspirera dig att hitta din kreativitet och ditt flöde under en dag med meditationer och måleri. Det blir bland annat färgmeditation, akvarellfärger samt akrylfärger och tavelmålande från ditt inre som fyller dagen.

Its going to be very exciting med andra ord!

Den här dagen riktar sig till dig som är nyfiken på att prova på meditation och måleri och som inte har så stora erfarenheter av dessa saker. Inga förkunskaper krävs med andra ord och dagen kommer till stor del utformas efter deltagarna.

När, var och hur;

tio till sjutton - lördag, tjugoförsta mars - @ santianas place - tingshuset - lagmansgatan 26 – mjölby

Allt material ingår - dina tavlor tar du med dig hem

Frukt, nötter och te finns - lunch medtages - målarvänliga kläder bäres.

Anmälan- som är bindande - görs till; anna@santiana.se - begränsat antal platser kostnad; 1500 pix (anmälningsavgift; 500 pix ,betalas ej tillbaka vid avbokning)

Avgiften sätts in på BG 258-2575 senast fredag 13 mars.

Har du frågor och funderingar så hör av dig till Anna eller Jennie; anna@santiana.se alternativt jennie@artbyangel.se

Anna är healer, astronumerolog, medium samt konstnär och dessutom himla rolig. Och sjukt snäll. Jennie å andra sidan är healer, konstnär samt cashewnötsälskare och yogafreak. Och också lite rolig. Ibland.

Mer info om dem hittar du på www.santiana.se samt www.artbyangel.se

målar-anna (1)

Magiska oljor innehållande kristaller & eteriska doftoljor tillverkade vid olika månfaser & vid olika astrologiska tidpunkter för att bli så verksamma och magiska som möjligt - allt för att du ska få lite extra sprak och tingeling i livet - visst låter det spännande?!

Jag kommer under kvällen presentera elva olika oljor. Du kommer få testa, dofta och känna in vad som känns rätt för just dig och vi går också igenom vad oljorna jobbar med och vad som är deras tema.
Förmodligen kommer du hitta den olja som blir din favorit - men du kommer också hitta den olja som du inte gillar - och ogilla är spännande - för det är antagligen den du behöver fylla på dig själv med.
Varje olja har sina speciella egenskaper och de jobbar på flera olika nivåer - dels på en andlig nivå men även på en mental, känslomässig, fysisk och magisk nivå.

Oljorna heter: Graal, Duvhjärta, Skörd, Kvast, Skönhet, Ängel, Merlin, Lust, Pans Glädje, Drottning, Skönhet och Nyckel och de kan användas på många olika sätt - parfym, beskydd, meditationsolja samt som ljusolja är några av dem.

Under kvällen gör vi också en meditation tillsammans med oljorna. Vi avslutar med en enkel fika.
Tillfälle att individuellt få hjälp med vilken olja som passar finns också under kvällen.

Inget köptvång.
Kostnad: 200:-
Vid köp av minst 3 oljor lämnas 100.- rabatt på kvällspriset.

Begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

Varmt välkommen!
Oljor 3

Välkommen till en magisk kväll i månens tecken!
Månens inflytande på dig är kanske större än du anar. Den berättar bland annat var du har din kraft och din styrka och den avslöjar hur du vill bli bekräftad och även hur du själv bekräftar andra.
Under en Månmagikväll berättar jag om hur just du påverkas av månen och av elementen. Jag berättar var du har din kraft och styrka och går även igenom livsläxa, personligt år och andra numerologiska delar för att ge dig lite mer kunskap om dig själv. Kvällen sker i grupp där jag på ett avslappnat sätt berättar runt siffrorna och de siffror som finns där för kvällen.
Att läsa sin månkarta är många gånger underhållande för man känner verkligen igen sig själv. På gott och ont. Mest gott så klart - och det är himla spännande att inse hur mycket den lilla himlakroppen påverkar oss och vårt sätt att vara.
Begränsat antal platser.Anmäl via, anna@santiana.se
Kostnad: 250 kronor som betalas in till BG 258-2575 senast en vecka innan datumet du vill komma. Märk betalningen med namn och datum!

Därefter skickar du dina personuppgifter (ta bort de sista 4 siffrorna) och födelsedata med tid och plats till anna@santiana.se
Jag behöver dina uppgifter en vecka innan datumet du vill komma.

Varmt välkommen!
Månen

Vi träffas och du får din egen kalender. Vi går igenom månfaserna och månen i de olika stjärntecknen. Med kalendern i hand så tittar vi även på speciella tidpunkter under året och går igenom tips och trix till en mer spännande vardag där du kan följa din "månpuls".
Vi avslutar med en lättare fika.

Kostnad: 200:- och då ingår kalender och fika.
Plats: Tingshuset i Mjölby

Frågor och anmälan:  anna@santiana.se

Begränsat antal platser.

Varmt välkommen!!

DSC01750

Nu har äntligen månkalender för 2015 kommit!!
Nu kan du följa månens cykler under 2015.
Var är min kraftperiod, när är det mörkermåne och när är det v/c? "Smyg" på dig själv med hjälp av kalendern och hitta dina toppar och dalar
Hör av dig för att beställa ditt exemplar.

Finns det intresse för en kväll där vi diskuterar månen i de olika stjärntecknen och där vi går igenom kalendern? Hör av dig 😀

DSC01750