Månadsarkiv: april 2015

Välkommen till en magisk kväll i månens tecken!
Månens inflytande på dig är kanske större än du anar. Den berättar bland annat var du har din kraft och din styrka och den avslöjar hur du vill bli bekräftad och även hur du själv bekräftar andra.
Under en Månmagikväll berättar jag om hur just du påverkas av månen och av elementen. Jag berättar var du har din kraft och styrka och går även igenom livsläxa, personligt år och andra numerologiska delar för att ge dig lite mer kunskap om dig själv. Kvällen sker i grupp där jag på ett avslappnat sätt berättar runt siffrorna och de siffror som finns där för kvällen.
Att läsa sin månkarta är många gånger underhållande för man känner verkligen igen sig själv. På gott och ont. Mest gott så klart - och det är himla spännande att inse hur mycket den lilla himlakroppen påverkar oss och vårt sätt att vara.
Begränsat antal platser
Kostnad: 250 kronor som betalas in till BG 258-2575 senast en vecka innan datumet du vill komma. Märk betalningen med namn och datum!

Därefter skickar du dina personuppgifter (ta bort de sista 4 siffrorna) och födelsedata med tid och plats till anna@santiana.se
Jag behöver dina uppgifter minst en vecka innan datumet du vill komma.

Varmt välkommen!
Santiana Consulting
Anna Sjöstrand

månen 4