Månadsarkiv: april 2020

Distanshealing tror många inte ger lika mycket som när man är hos mig och jag ger "hands on". Jag skulle vilja säga att det många gånger kan vara precis tvärtom. Det blir på ett helt annat sätt.
Vi bestämmer en tid och du gör det bekvämt för dig, sittande eller liggande så du kan koppla av en stund. Efter en halvtimme ringer jag upp dig och berättar vad som kommit upp under tiden jag gav healing. Många gånger är denna information djupare och på ett annat, eller flera plan och kan vara "spot on".
Efteråt är det precis som vanligt. Drick ordentligt med vatten, ta det lugnt om du är trött, använd energin om du fick en boost.
I dessa tider är det ett perfekt tillfälle att prova distanshealing om du inte redan gjort det.
Välkommen till en fantastisk stund med avkoppling och vägledning.
Anna

Boka via anna@santiana.se eller 0731-43 79 52

 

Behandling, healing, vägledning, astronumerologisk läsning, coachning på distans.
Tider som finns vecka 16.
14/4, kl. 17 & 18.30
15/4 kl. 14, 15.30, 17 & 18.30
17/4 kl. 10, 14 & 15.30
Boka via anna@santiana.se senast 12 timmar innan tiden du vill ha 😊
Välkommen 💚

Hej,
Meditationsträffarna på onsdagar ojämna veckor samt Stilla sinnet på tisdagar, jämna veckor fortsätter via onlinemöte.
Anmäl dig någon dag innan till anna@santiana.se så du och jag har koll på att du kommer in ordentligt samt att jag har din mailadress.
Meditation online funkar faktiskt fantastiskt bra  och vi behöver mer än någonsin en stund att stilla vårt sinne och balansera oss. Även om vi inte kan vara tillsammans så skapar vi härlig energi i onlinegruppen.
Vårterminen är snart slut för meditationsgrupperna men som det känns nu så kommer jag fortsätta så länge det finns intresse. Som sagt, vi behöver lugn och stabilitet.
Varmt välkommen att närvara.