Månadsarkiv: juni 2020

Håll i hatten!
På fredag är det fullmåne klockan 21:12, 15 grader i Skyttens tecken.
Då är det också månförmörkelse.
Dessutom har vi en massa andra planetariska konstellationer som drar både hit och dit. Det är ungefär som att vi läggs i en tvättmaskin och man har lagt till i tvättprogrammet, extra centrifugering och högre vattenmängd. Vi ruskas om ordentligt och det blir kämpigt både emotionellt, mentalt och fysiskt. Vi rumlar runt i tvättmaskinen och det är olika för alla men vi känner av det likväl på ungefär samma sätt. Känslostormar som dyker upp och försvinner lika fort som de kom. Tårar rinner för att utbytas i ilska. Tankar som far och som expanderar till något jättemonster som man är övertygad om ska äta upp en. Ont i hela kroppen och man tänker att nu är det kört. Jag kommer aldrig att bli bra igen…Men…lyssna, lyssna inåt och gör som kroppen och själen säger. Är du trött, vila, är du hungrig ät, även om du nyss åt, vill du inte äta viss mat, gör inte det. Drick massa vatten. Gör inte saker du inte vill men känner att du måste för att andra vill det. Var lite självisk och ta hand om dig. Vi har en intensiv sommar med många eklipser på gång och en väldigt intensiv juni (sommarsolståndet är ju också på gång!)
Vi rumlar runt i tvättmaskin för att tvätta av oss gammalt, ge plats för nytt och i och med så många planeter som är i retrograd så kan det vara lite enklare att fundera inåt om vad du vill, vart du ska och vem du är.
Behöver du hjälp med verktyg som kan hjälpa till att lätta på ”tvättprogrammet” och hjälpa dig att känna dig lite lättare och skönare så tveka inte att höra av dig. Det kan vara allt från kristaller, oljor, blomvatten till att få hjälp att se saker ur annat perspektiv.
Jag finns här, för dig <3