Magiska oljor. Tisdagen den 19 februari kl 18-20 i Mjölby

Magiska oljor innehållande kristaller & eteriska doftoljor tillverkade vid olika månfaser & vid olika astrologiska tidpunkter för att bli så verksamma och magiska som möjligt - allt för att du ska få lite extra sprak och tingeling i livet - visst låter det spännande?!

Jag kommer under kvällen presentera elva olika oljor. Du kommer få testa, dofta och känna in vad som känns rätt för just dig och vi går också igenom vad oljorna jobbar med och vad som är deras tema.

Förmodligen kommer du hitta den olja som blir din favorit - men du kommer också hitta den olja som du inte gillar - och ogilla är spännande - för det är antagligen den du behöver fylla på dig själv med.

Varje olja har sina speciella egenskaper och de jobbar på flera olika nivåer - dels på en andlig nivå men även på en mental, känslomässig, fysisk och magisk nivå.

Oljorna tillverkas av Kani och heter: Graal, Duvhjärta, Skörd, Kvast, Ängel, Merlin, Lust, Pans Glädje, Drottning, Skönhet och Nyckel och de kan användas på många olika sätt - parfym, beskydd, meditationsolja samt som ljusolja är några av dem.

Under kvällen gör vi också en meditation tillsammans med oljorna. Vi avslutar med en enkel fika.
Tillfälle att individuellt få hjälp med vilken olja som passar finns också under kvällen.

Inget köptvång.

Kostnad: 200:-
Vid köp av minst 3 oljor lämnas 100.- rabatt på kvällspriset.

Begränsat antal platser och först till kvarn gäller.
Anmäl till anna@santiana.se

Varmt välkommen!

Santiana Consulting
Anna Sjöstrand

Oljor 3