Fredagsbloggen

Välkommen fredag! 🥰
Så mysigt med kärleksfredag så här direkt efter Valentins dag. Sociala medier svämmade över med hjärtan, blommor och röda färgen var fanns med överallt. Jag tror det kan vara bra med en dag då vi får hjälp att fixa till det där som annars kan vara lite svårt. Vi kan visa uppskattning och kärlek kanske till någon som man annars inte vågar visa att man tycker om. Vi kan ge blommor, choklad eller vad det nu är utan att få frågan, varför. Ibland kan det ju vara lite knepigt att ta emot uppskattning....
Uppskattning tycker jag är något som vi ska försöka att göra varje dag. Tala om när någon gjort något fantastiskt, eller litet, eller modigt. Berätta när någon har på sig en snygg tröja, skor eller smycke. Att se någon i ögonen som man inte känner och säga med blicken, jag ser dig, kan göra skillnad för alla och envar. Att se en tågkonduktör som möter stressade och trötta människor på väg till sitt jobb och ge ett leende som säger, god morgon. Att berätta för chefen att den gör ett bra jobb trots mycket arbete och hårda tag.Det är ofta det där lilla i vardagen som gör skillnad i hjärtat på dig själv och på människor. Vad vi många gånger behöver träna på är att ta emot. Att känna den direkta strålen av kärlek och omtanke.Utan förbehåll eller krav. Så träna på att ge och ta emot. Tänk vad många hjärtan som fylls på av lite uppskattning ☺️💖🥰
Ha en go och mysig fredag och stor kram till er alla 💖😘