Välkommen fredag!

Välkommen härliga fredag! 🥰
Tänk vad ofta det är som vi ställer undan och plockar bort saker bara för att de är arvegods, det ska bara användas till fest, är så skört, är så dyrt eller jag vågar inte använda den/det. Det kan vara allt från finservisen från farmors släkt, den jättefina blusen, vinglasen som är så vackra, örhängena som jag fick när jag fyllde jämt, den svindyra kroppskrämen som jag fick av tjejgänget osv. Tänk om vi faktiskt använde alla dessa saker mitt i livet, mitt i vardagen istället för att låta de bli för gamla, ur mode, för små eller stora. Att ha lite vardagslyx varje dag eller några dagar i veckan. Vad gör det om jag får handdiska det sköra men åh, så vackra dricksglaset? Att jag använder upp kroppskrämen och känner mig som jag vore på Spa varje dag? Att ta på mig örhängena och känna mig fin? Det är väl en ganska bra idé tycker jag ☺️ Alla dom där andra sakerna som man inte plockar fram, de kanske jag ska lämna vidare så att andra kan uppskatta och använda dom? Och har du som jag...rätt många saker som du tycker är fina men kan inte ha framme alla...Jag plockar bort och ställer fram lite årstidsvis eller efter färg eller material så känns sakerna som nya och det känns inte som en prylbutik i ditt hem 😉Då gläds jag åt det jag byter ut och ställer fram och jag märker ganska snabbt vad som används eller inte och kan besluta om det ska vidare till någon annan. Men använd de fina glasen, kopparna, smycket, svindyra krämen, blusen och allt det där som bara väntar på att en annan dag ska komma.... den kommer sällan och som sagt, lyxa till vardagen, varje dag är ju en gåva och ett tillfälle att fira och ha fest 😄💖🦋
Ha en härlig lyxig fredag! Kram💖