Tjänster

Astronumerologi:
Är du är intresserad att lära dig mer om dig själv och att ta reda på varför du reagerar som du gör i vissa situationer?
En astronumerologisk läsning ger dig svar och insikter på vem du är och vem du kan bli. Du får kunskap och verktyg som du kan använda dig av i din resa på att bli ett med dig själv. En möjlighet att lära känna dig själv på ett helt annat sätt.

Jag utgår ifrån dina personliga data när jag gör din astrologiska och numerologiska karta.
(Alla dina namn du fick när du föddes, år, månad, dag, födelseort och födelsetid)
Läsningen tar cirka 1,5-2 timmar.

Vägledning/coachning:
Vi lägger tillsammans upp en plan där du jobbar med dig själv och med de verktyg som jag tillhandahåller. Vi blandar astrologi, numerologi, healing, kanalisering, kristaller och många andra hjälpmedel. Vi har flera träffar under en tid.

Första mötet är oftast en Astronumerologisk läsning. Efterföljande möten så pratar vi igenom det som är viktigt just för stunden, det som kommer upp och det du behöver hjälp med. Du får ofta uppgifter som du ska jobba med till nästa gång vi ses. Det kan vara allt från att dricka mer vatten till att börja använda mer av en färg i exempelvis kläder.
Jag utgår alltid ifrån dig och vad du kan och vill åstadkomma. Jag kan vara tuff och utmana dig men även ge dig ett lugn och verktyg som hjälper dig vidare på din väg.
Under samtalen så får du även healing.

Healing:
Jag arbetar med olika former av healing, det sker oftast i samtalet med dig och du kan känna dig varm och eller kall. Oftast känner du ett lugn och du kan bli lite sömnig.
Jag ger healing via distans som är ett fantastiskt effektivt sätt att ta emot healing. Jag arbetar även med soul retrival på två olika sätt. Här hittar vi saker som behöver läkas på själsligt plan och vi plockar tillbaka själsbitar som kan ha kommit bort.
Soul retrival sker med flera behandlingar och ett intensivt samarbete under några månader.

Personlig kristallprovning:
Vi tar tillsammans ut kristaller för olika tillfällen. Energierna ska passa mellan dig och kristallen och många gånger är det en annorlunda mix som gör att ni hittar varandra. Jag tittar även numerologiskt  och får budskap om vad du behöver och vad för kristaller som passar dig. Det kan vara allt från att få mer energi, bli gladare, öka självförtroendet, älska dig själv, släppa taget, sova bättre mm. Din egen kristallmix!

Stresshantering:
Vi jobbar med tekniker som hjälper dig att slappna av, du får healing, vi tittar på vad det är som stressar och varför. Vi hittar roten till orsakerna och hittar verktyg för att lösa dom.