Astronumerologi

Är du är intresserad att lära dig mer om dig själv och att ta reda på varför du reagerar som du gör i vissa situationer? Då kan en Astronumerologisk läsning vara det du söker.

En astronumerologisk läsning ger dig svar och insikter och du får även kunskap och verktyg som du kan använda dig av för att gå vidare för att må bättre och för att öka din förståelse för dig själv och hur just du fungerar.

En astronumerologisk läsning kan vara början på en resa - en resa som handlar om dig. Målet för resan bestämmer du.

Påverkas jag av mitt soltecken? I vilket stjärntecken finns min måne? Är jag en 5:a eller en 8:a? Och vad betyder allt det där? Jag vill alltid bestämma och kan bli osams med nästan alla! Min man lyssnar inte! Jag förstår inte mitt barn! Hur ska jag få det att fungera igen? Kan jag använda mig av numerologi vid en arbetsintervju?

Många frågor finns det!
För att få svar och ökad förståelse så kan du komma på en Astronumerologisk läsning!

Dina astronumerologiska kartor kan ge dig aha–upplevelser och förståelse för dina utmaningar och styrkor. Du lär känna dig själv och får veta både vem du är och även vem du ska bli.

För att få en så fullständig bild som möjligt så utgår jag från år, månad och dag då du är född. Jag tar även med plats och tid för din födelse - allt för att få en så exakt bild som möjligt när jag gör din karta. Jag använder dessutom även alla dina födelsenamn när jag gör din läsning och utifrån dessa uppgifter tar jag sedan fram din astrologiska och numerologiska karta. Med ledning av dessa så samtalar vi sedan om det som är viktigt för dig just nu.

Läsningen tar cirka 1,5 - 2 timmar och jag spelar in vårt samtal som du får skickat hem till dig senare tillsammans med kopia på dina kartor.

En Astronumerologisk läsning går även bra att göra för företag. Exempelvis kan man se gruppdynamik och dess personligheter och få hjälp vid rekryteringar.

Varmt välkommen att boka tid för en läsning!

Pris:
Första mötet 1 200:-
Efterföljande samtal 600:-/timme

(Vid uteblivet besök eller sen avbokning ( mindre än 2 timmar innan bokad tid) så debiteras bokningen.)

Jag använder även Skype eller telefon.

Anna Sjöstrand
Certifierad Astronumerolog via Kaniskolan i Mölle.