Healing

Jag arbetar med olika former av healing:

StarCode healing:
StarCode healingen är hjärtbaserad. Den kopplar framför allt ihop det fysiska hjärtat med universums puls, samt med jordens hjärta och puls.
Du ligger på en behandlingsbänk med kläderna på och behandlingen tar cirka 20-30 minuter. StarCode healing-energin vibrerar snabbt vilket innebär att behandlingstiden är kortare än vid många andra behandlingar.
Du får en stund av avkoppling och många slappnar av så pass att de sover en stund.
Du kan efter behandlingen känna dig varm eller kall och eventuellt få frossa. Det är bara vanliga symptom på att kroppen reagerar på den energi som den har tagit del av.
Pris: 1 timmes behandling inkluderar healing och ett kortare samtal, 600: -

Distanshealing:
StarCode healing som sker på distans. Jag skickar healing och ringer sedan upp dig för att sammanfatta vad jag fått fram och tag i.
Pris: 1 timmes behandling inkluderar healing och ett kortare samtal, 600: -

Shamansk healing/ Soul retrival:
Jag använder mig av shamanska verktyg och denna behandling är en serie av behandlingar som kan ta allt från 1-6 månader beroende på hur fort vi går framåt, du bestämmer takten. Här hittar vi saker som behöver läkas på själsligt plan och vi plockar tillbaka själsbitar som kan ha kommit bort. För mer info kontakta mig.
Pris: Enligt överenskommelse.

Kani - Soul Healing:
Liknar den shamanska healingen men sker helt på distans och utan de shamanska verktygen. Även här hämtar vi hem själsbitar som försvunnit och läker dom. Mer djupgående behandling. Även här sker healingen om en serie av behandlingar. För mer info, kontakta mig.
Pris: Enligt överenskommelse.

Transhealing:
Det är en mycket naturlig process som kan påverka människan på många olika nivåer: fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Jag "kopplar" upp mig och healingen sker via andliga vägledare. Healingen tar cirka 15-25 minuter och vi har samtal före och efter behandlingen.
Du sitter skönt i en fåtölj och jag sitter straxt bakom dig. Du kan känna dig lite ”tagen” efter sessionen, oftast upplevs en behaglig och lugn känsla, det kan kännas som att du har fått extra energi och känner dig starkare i dig själv.
Pris: 1 timmes behandling inkluderar healing och ett kortare samtal, 600: -

Varmt välkommen att boka din upplevelse och stund av avkoppling!
(Vid uteblivet besök eller sen avbokning (mindre än 2 timmar innan bokad tid) så debiteras bokningen.)

 

DSC01095