Övriga tjänster

Månens magi:
Jag håller föreläsningar/workshops där jag berättar om månens påverkan på oss och hur den påverkar våra relationer. Hur du agerar och reagerar beroende på i vilket element du har din måne. Jag går även igenom hur mycket du har av de olika elementen, eld, jord, luft och vatten. Det styr oss mer än vad vi tror.  Oftast så har jag "magiska månkvällar" i Tingshuset, Mjölby men jag kan även komma hem till dig om du endast vill vara du och dina nära och kära. (Du kan även boka en sluten grupp hos mig.) Kvällen  brukar bjuda på många skratt och igenkännanden! Antal platser kan vara begränsade. En kul kväll även för möhippan eller en perfekt present för 40,50,60 -åringen 😀

Kanalisering:
Jag kanaliserar budskap till dig och vi sitter och samtalar.

Meditationskvällar:
Vi träffs och har en skön avkopplande stund tillsammans. Kvällen kan ha något tema såsom, färger, kristaller, måla, musik, avkoppling.

Energikoreografi:
Vi hjälps åt att genom färger, inredning, kläder ta fram det som du behöver för att boosta, ge vila eller lugn ja, det där, som gör att du mår bättre. Jag tar fram hur mycket du har av de 4 elementen via din astrologiska karta och vi går igenom det. Jag gör ett hembesök för att komma med tips och råd för att göra din miljö så bra som möjligt för dig. Vi tittar på din garderob och du får konkreta råd för att stärka, lyfta eller kanske till och med tona ner dig själv.
Ett spännande och annorlunda sätt att ta hjälp av saker i din miljö som får dig att må bra.

Magiska ljus, repmagi, bundle mm:
Vi diskuterar det som du behöver hjälp med och jag väljer ett magiskt verktyg som vi ska använda åt dig. Det kan vara ett magiskt ljus för beskydd eller kärlek. Det kan vara ett magiskt rep som jag preparerar åt dig för bättre ekonomi. Det kan vara en bundle (halsband som är som en påse) där du får med dig örter, kristaller, oljor mm som stärker dig och ger dig  kraft.

 

 

Kontakta mig för mer information. (se kontakt)

Månen